Ihmisten hoidon ajanvaraus

Ihmistenhoidon vastaanottoni on Kuopiossa Savon Rangassa, osoitteessa Minna Canthin katu 29.

Kuopiossa ihmisten hoidon vastaanottopäiviä on useimmiten maanantai, tiistai ja torstai.

  • Nettiajanvaraus 24/7
  • Puhelimitse ma-pe 040 15 77 688 / Savon Rangan ajanvaraus (asiakaspalvelutilanteiden aikana emme vastaa mutta jätä viestiä, jotta tiedämme soittaa takaisin)

Mikäli et pääse varatulle ajalle, muistathan perua sen 24h ennen varatun ajan alkua. Myöhässä peruutettu tai peruuttamaton aika laskutetaan hinnaston mukaisesti.
Ajan voi perua myös nettiajanvarauksen kautta, peruutusohjeisiin pääset TÄSTÄ

Napraxia on liittynyt Kanta-palveluihin. 29.4.2022 alkaen potilastiedot kirjautuvat suoraan Kanta-arkistoon ja ovat luettavissa Omakannassa. Henkilötiedot ja ajanvaraukset tallennetaan sähköiseen asiakashallintaohjelmaan. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.  Tietojen käsittely on kerrottu tarkemmin rekisteriselosteessa, jonka voit lukea TÄSTÄ. Varaamalla ajan hyväksyt em. tietojen käsittelyn ja tallennuksen.

Hinnasto:

  • Naprapatia & fysioterapia 95 € / käyntikerta
    • Hinnoittelu ei ole aikaperusteinen vaan käynnin kesto määräytyy yksilöllisesti potilaan tilanteen mukaan. Käyntikerta kestää pääsääntöisesti enintään 45 min sisältäen alkuhaastattelun, tutkimisen, hoidon ja kirjaamisen.
  • Akupunktio 60 € / käyntikerta

Maksusuoritus jokaisen käyntikerran päätteeksi. Maksutapana käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen tai e-passi hyvinvointi.

Savon Ranka
Minna Canthin katu 29
70110 Kuopio
www.savonranka.fi