Tervehdys

jonna-marika eskelinen naprapaatti

Tervehdys ja lämpimästi tervetuloa uudistetuille sivuilleni!

Olen Jonna-Marika Eskelinen, peruskoulutukseltani
naprapaatti, fysioterapeutti ja hevososteopaatti. Lisäksi olen täydennyskouluttautunut ihmisten akupunktioon ja koirien naprapatiaan. Tämä osio sivustostani keskittyy ihmisten hoitoon liittyviin asioihin. Halutessasi pääset etusivun kautta siirtymään eläinten hoidon sivustolle.

Ihmisten hoidon vastaanottoni on pääasiassa Kuopiossa Savon Rangassa. Kuopion vastaanoton toimipaikkakäytäntöihin, ajanvaraukseen ja hinnastoon pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Lisäksi käyn yleensä tiistaisin pitämässä vastaanottoa Karttulassa Karttulan fysioterapiassa. Karttulan vastaanoton toimipaikkakäytäntöihin, ajanvaraukseen ja hinnastoon pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Ajankohtaista

Koronaviruksen,  COVID-19 vaikutukset vastaanottoon:

Olen päätynyt toistaiseksi seuraavaan linjaukseen THL:n, AVI:n ja hallituksen ohjeistusten perusteella:

Turhia ihmiskontakteja on nyt syytä välttää, näin ollen kiireetön hoito jää nyt tauolle, koska ihmisten hoidon vastaanotolla joudutaan olemaan niin läheisessä kontaktissa. On kuitenkin tärkeää, että kriittisten alojen työntekijät säilyvät mahdollisimman työkykyisinä tässä tilanteessa eivätkä joutuisi jäämän esimerkiksi selkävaivojen vuoksi sairauslomalle  

  • Tarjoan aikoja toistaiseksi Kuopiossa akuuteissa vaivoissa vain kriittisten alojen työntekijöille. Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse suoraan minulle 044-2393 975.
  • Flunssaoireiset, koronavirukselle altistuneet, ulkomailta äskettäin palanneet pysyvät luonnollisesti kotona  Perua voi tässä poikkeustilanteessa kuluitta myös samana päivänä.
  • Riskiryhmiin kuuluvien ja yli 70-vuotiaiden tulee pysyä kotona
  • Karttulan vastaanotto on tauolla ja alustavasti seuraava vastaanottopäivä ti  21.4.2020

Kuopion toimipaikkani Savon Ranka on siirtynyt vuoden vaihteessa uusiin toimitiloihin Minna Canthin katu 29.