Tervehdys

jonna-marika eskelinen naprapaatti

Tervehdys ja lämpimästi tervetuloa uudistetuille sivuilleni!

Olen Jonna-Marika Eskelinen, peruskoulutukseltani
naprapaatti, fysioterapeutti ja hevososteopaatti. Lisäksi olen täydennyskouluttautunut ihmisten akupunktioon ja koirien naprapatiaan. Tämä osio sivustostani keskittyy ihmisten hoitoon liittyviin asioihin. Halutessasi pääset etusivun kautta siirtymään eläinten hoidon sivustolle.

Ihmisten hoidon vastaanottoni on pääasiassa Kuopiossa Savon Rangassa. Kuopion vastaanoton toimipaikkakäytäntöihin, ajanvaraukseen ja hinnastoon pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Lisäksi käyn yleensä tiistaisin pitämässä vastaanottoa Karttulassa Karttulan fysioterapiassa. Karttulan vastaanoton toimipaikkakäytäntöihin, ajanvaraukseen ja hinnastoon pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Ajankohtaista

  • Kuopion toimipaikkani Savon Ranka on siirtynyt vuoden vaihteessa uusiin toimitiloihin Minna Canthin katu 29
    • Nettiajanvaraus toimii normaalisti 24/7
    • Kuopion ajanvarausnumero 040 15 77 688 / Savon Ranka (haluamme tarjota jokaiselle potilaalle rauhallisen ja yksilöllisen hoitotilanteen, joten vastaanoton aikana emme vastaa puhelimeen mutta soitamme sinulle takaisin heti kuin mahdollista)
  • Vuoden 2020 alusta alkaen myös Kuopiossa käy maksutapana e-passi hyvinvointi!
  • Oletko jo kokeillut akupunktiota? Voit varata ajan pelkkään akupunktioon tai se voi olla osa naprapatia-fysioterapiakäyntiä. Lisätietoa akupunktiosta.