Hevososteopatia

Hinnasto ja ajanvaraus:

 • Hevososteopatia 135e
  • Hevososteopatia uusintakäynti alle 3kk 120e
 • Laserhoito hevososteopatiakäynnin yhteydessä 5e (ilmoita ennakkoon, mikäli tarvetta laserille niin tiedän ottaa laitteen mukaan)
 • Matkakulut: edestakaiset kilometrit Kuopiosta, lähtöosoite Pallokatu 3
  • 100km ilman erillistä kilometrikorvaus ja tämän jälkeen 0,43e/km. Matkakulut jaetaan reitille osallistuvien kesken. (Muut maakunnat kuten Kainuu, Pohjois-Karjala, kysy tarjousta matkakuluista, mikäli useampi hevonen alueellasi hevososteopatiaa vailla).
 • Maksutapana yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä käteinen (maksupääte, kuittiohjelma ja MobilePay toimivat verkkoyhteyden välityksellä, joten varaathan käteistä, jos tiedät jo ennakkoon, että tallinne on internetyhteyksien katvealueella).
 • Ajanvaraus sähköpostilla, teksti- / whatsappviestillä tai puhelimitse
  • Olen tavoitettavissa pääsääntöisesti arkisin ma-to klo 9-17 ja pe klo 8.30-14. Hoitotilanteiden aikana en voi vastata, jätä viesti niin soitan sinulle takaisin.
  • Tarjottu aikaehdotus on voimassa 24h viestin lähettämisestä, tämän jälkeen pidätän oikeuden tarjota aikaa seuraavalle asiakkaalle
  • Omistajan yhteystiedot  ja hevosen perustiedot, ajanvaraukset ja hoitomuistiinpanot tallennetaan sähköiseen Ajas-asiakashallintaohjelmaan. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Varaamalla ajan hyväksyt em. tietojen käsittelyn ja tallennuksen. Rekisteriselosteen voit lukea tästä.
 • Peruutukset viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua.

Ohjeita asiakkaille:

Safety first! eli turvallisuus ennen kaikkea, sekä hevosen, hevososteopaatin että omistajan kannalta, joten luethan ohjeet huolella läpi, kiitos!

Eläinlääkärin tutkimusta- ja hoitoa vaativat vaivat ja sairaudet on aina hoidettava ensin kuntoon. Sairaan esimerkiksi infektiotautisen hevosen tulee antaa parantua rauhassa ennen osteopatiaa. Ilmoita ennakkoon myös, mikäli tallillanne on liikkeellä jokin tarttuva tauti ja mietitään tarvitseeko aika mahdollisesti siirtää.

Tapaturmatilanteiden esim. kaatumisen jälkeen eläinlääkärin on syytä tutkia hevonen ensin mm. murtumien poissulkemiseksi ja vasta tämän jälkeen voidaan varata aika hevososteopatiaan.

Tallissa tulee olla riittävästi tilaa hevosen ympärillä työskentelyyn. Kottikärryt, sangot, talikot ym. jo ennakkoon pois hoitotilasta.

Omistajan tulee olla hoitotilanteessa mukana ja tarvittaessa avustajana. Ilmoitathan, mikäli et ole itse paikalla hoitotilanteessa, jotta voidaan kartoittaa ennakkoon hevosen esitiedot ja terveyshistoria.

Ethän kuvaa ilman lupaa! Muutenkaan hoitotilanne ei ole sopiva hetki somettaa. Keskity pitämään hevosta ja kuuntele ohjeita. Kännykkään/kuvaamiseen keskittyminen voi aiheuttaa vaaratilanteen sekä hevoselle, minulle että omistajalle. Lisäksi minulla on oikeus yksityisyyteen. Sopiva kuvan ottohetki voidaan kyllä pyydettäessä järjestää ja samalla pidetään huoli, että tilanne on kaikille turvallinen.

Varaudu siihen, että hevonen saattaa tarvita useamman vapaapäivän käsittelyn jälkeen ja tämän jälkeen lähdetään etenemään kevyellä rasituksella. Joskus erityisen hankalissa tilanteissa voidaan tarvita jopa viikon huili, jonka jälkeen kuntouttavat toimet aloitetaan maasta käsin esimerkiksi toisen viikon ajaksi.