Hevososteopatia

Hinnasto ja ajanvaraus:

Hevososteopatia 135e
Hevososteopatia uusintakäynti alle 3kk 125e
Laserhoito hevososteopatiakäynnin yhteydessä 5e (ilmoita ennakkoon, mikäli tarvetta laserille)

Matkakulut: edestakaiset kilometrit Kuopiosta, lähtöosoite Pallokatu 3

  • 100km ilman erillistä kilometrikorvausta
  • 101-150km 10e / talli
  • 151-200km 15e / talli
  • 201-250km 20e / talli
  • 251-300km 25e / talli
  • 301-350km 30e / talli
  • 351-400km 35 e / talli

Ajanvaraukset whatsapp-, tekstiviestillä, puhelimitse 044-2393 975
Olen tavoitettavissa pääsääntöisesti arkisin ma-to klo 9-17 ja pe klo 8.30-14. Hoitotilanteiden aikana en voi vastata, jätä viesti, soitan sinulle takaisin.
Tarjottu aikaehdotus on voimassa 24h viestin lähettämisestä, tämän jälkeen pidätän oikeuden tarjota aikaa seuraavalle asiakkaalle.

Maksutavat
Henkilöasiakkaat: Yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, käteinen
Yritysasiakkaat: Yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lasku. Laskutuslisä: sähköposti- tai verkkolasku 3,50e / kpl, paperilasku  7e / kpl.
Maksupääte, kuittiohjelma ja MobilePay toimivat verkkoyhteyden välityksellä. Varaathan käteistä, jos tiedät, että tallinne on internetyhteyksien katvealueella.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Myöhässä peruttu tai perumaton hoitoaika veloitetaan hinnaston mukaan. Saat aina vahvistuksen peruutuksesta.

Omistajan yhteystiedot  ja hevosen perustiedot, ajanvaraukset ja hoitomuistiinpanot tallennetaan sähköiseen Ajas-asiakashallintaohjelmaan. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.  Rekisteriselosteen voit lukea tästä.
Varaamalla ajan hyväksyt em. tietojen käsittelyn ja tallennuksen sekä tällä sivustolla käsitellyt ajanvaraus- ja peruutusehdot.

Ohjeita asiakkaille:

Pihattotalleissa pakkasraja on -15°

Safety first! eli turvallisuus ennen kaikkea, sekä hevosen, hevososteopaatin että omistajan kannalta, joten luethan ohjeet huolella läpi, kiitos!

Eläinlääkärin tutkimusta- ja hoitoa vaativat vaivat ja sairaudet on aina hoidettava ensin kuntoon. Mikäli ennakkoon on keskusteltu, että eläinlääkärin on syytä tutkia hevonen ennen osteopatiaa ja eläinlääkäriä joudutaan siirtämään, ilmoita minulle tästä. Luonnollisesti myös hevososteopatiakäynti täytyy tässä tapauksessa siirtää.

Sairaan esimerkiksi infektiotautisen hevosen tulee antaa parantua rauhassa ennen osteopatiaa. Ilmoita ennakkoon myös, mikäli tallillanne on liikkeellä jokin tarttuva tauti.

Tapaturmatilanteiden esim. kaatumisen jälkeen eläinlääkärin on syytä tutkia hevonen ensin mm. murtumien poissulkemiseksi ja vasta tämän jälkeen voidaan varata aika hevososteopatiaan.

Tallissa tulee olla riittävästi tilaa hevosen ympärillä työskentelyyn. Kottikärryt, sangot, talikot ym. jo ennakkoon pois hoitotilasta.

Omistajan tulee olla hoitotilanteessa mukana ja tarvittaessa avustajana. Ilmoitathan, mikäli et ole itse paikalla hoitotilanteessa, jotta voidaan kartoittaa ennakkoon hevosen esitiedot ja terveyshistoria.

Ethän kuvaa ilman lupaa! Muutenkaan hoitotilanne ei ole sopiva hetki somettaa. Keskity pitämään hevosta ja kuuntele ohjeita. Kännykkään/kuvaamiseen keskittyminen voi aiheuttaa vaaratilanteen sekä hevoselle, minulle että omistajalle. Lisäksi minulla on oikeus yksityisyyteen. Sopiva kuvan ottohetki voidaan kyllä pyydettäessä järjestää ja samalla pidetään huoli, että tilanne on kaikille turvallinen.

Varaudu siihen, että hevonen saattaa tarvita useamman vapaapäivän käsittelyn jälkeen ja tämän jälkeen lähdetään etenemään kevyellä rasituksella. Joskus erityisen hankalissa tilanteissa voidaan tarvita jopa viikon huili, jonka jälkeen kuntouttavat toimet aloitetaan maasta käsin esimerkiksi toisen viikon ajaksi.