Koiraosteopatia ja naprapatia koirille

Koirien hoidossa käytetään AINA kuonokoppaa ja tämä on lisätty myös varausehtoihin. Vastaanotolta löytyy tarvittaessa lainakoppia. Voit lukea lisää  usein kysytyt kysymykset osiosta.

Hinnasto ja ajanvaraus:

  • Whatsappilla, tekstiviestillä/puhelimitse 044 2393 975 arkisin ma-to klo 9-16 (hoitojen aikana en voi vastata, laita viestiä, soitan sinulle takaisin)
  • Koiravastaanotto 45-60min 85€ / kerta 
  • Koiravastaanotto 30-45min 75€ / kerta
  • Pentuvastaanotto enintään 30 min 65€ / kerta, max. 9 kk ikäisille koiranpennuille
  • Laserhoito 5x sarjakortti 125€, voimassa 6kk ostopäivästä
  • Laserhoito kertakäynti 30€

Saman omistajan toinen tai useampi koira samalla koiraosteopatia-/naprapatia käyntikerralla -5€ / koira (toisen koiran aika varataan nettivarauksessa lisäpalveluna).

Uusi koira-asiakas, valitse aina pidempi aika ensimmäiselle käyntikerralle aikuiselle koiralle.

Hinnat sis. alv 24%
Sopivat menetelmät valitaan vastaanotolla koiran tilanteen mukaan

Osoite: Pallokatu 3, Kuopio. Sisäänkäynti: Pienen Eläinkaupan ovesta, edessä muutamia parkkipaikkoja. Saapuessasi vastaanotolle Pienen Eläinkaupan aukioloaikojen ulkopuolella odota rauhassa ulkona, tulen avaamaan ulko-oven varatun ajan alkaessa.

Maksutavat

  • MobilePay
  • Yleisimmät pankki- ja luottokortit
  • Käteinen
  • Klarna-lasku, lue lisää etusivun ajankohtaista-osiosta!

Varausehdot

Koiralla käytetään vastaanotolla aina kuonokoppaa. Voit tuoda oman kopan tai saat lainakopan vastaanotolta.

Juoksuista narttukoiraa ei tuoda vastaanotolle: siirrä aikaa, mikäli koirallasi alkaa juoksut.

Ajanvaraus on sopimus asiakkaan ja palvelun tarjoajan välillä. Varausvahvistus tulee sähköpostiin, tarkista tarvittaessa roskaposti.

Peruutukset: nettiajanvarauksen kautta tai viestillä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Myöhässä peruttu tai perumaton hoitoaika veloitetaan hinnaston mukaan. Saat aina vahvistuksen myös peruutuksesta. Peruutusohjeet.

Mikäli asiakas saapuu varatulle ajalle myöhässä, palvelun tarjoaja ei ole velvollinen ylittämään alkuperäistä aikataulua.

Palveluntarjoaja pyrkii ottamaan vastaan asiakkaan sovitun ajan mukaisesti mutta palvelun luoteesta johtuen aika voi olla joskus myöhässä.

Omistajan yhteystiedot ja koiran perustiedot, ajanvaraukset ja hoitomuistiinpanot tallennetaan sähköiseen Ajas-asiakashallintaohjelmaan. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisteriseloste.

Varaamalla ajan hyväksyt edellä mainitut tietojen käsittelyn ja tallennuksen tällä sivustolla käsitellyt varausehdot.

Ohjeita asiakkaille:

Jotta hoitotilanne olisi koiran kannalta mahdollisimman rento ja rauhallinen, vastaanotolle voi tulla vain yksi henkilö koiran mukana.

On suositeltavaa, ettei koiraa ruokita samana päivänä ennen vastaanottoa.
Koiran voi liikuttaa kevyesti vastaanottopäivänä ennen käsittelyä.

Esitiedot ovat yksi hoidon kulmakivistä. Näin ollen: mikäli et itse pääse tuomaan koiraasi vastaanotolle: ota minuun yhteyttä ennakkoon tai perehdytä tilanne henkilölle, joka tuo koiran vastaanotolle (mikä on vaivana, milloin alkanut, liittyykö tapaturmaa, koiran aiempi sairaushistoria/lääkitykset, kuvantamistutkimukset jne.).

Muistathan, ettei sairasta esim. kuumeista tai vatsatautista koiraa voi tuoda vastaanotolle. Eläinlääkärin tutkimusta ja hoitoa edellyttävät oireet ja sairaudet, tartuntataudit ja infektiot tulee hoitaa ensin kuntoon ja vasta tämän jälkeen voidaan siirtyä selvittelemään lihas- ja nivelperäisiä ”jumeja”.