Naprapatia koirille

Hinnasto ja ajanvaraus:

Naprapatia koiralle 70e / hoitokerta, saman omistajan toinen koira 65e samalla käyntikerralla (hinnat sis. alv 24%)

Nettiajanvaraus
  • Nettiajanvaraus 24/7 (Varausvahvistus tulee aina sähköpostiin, tarkista tarvittaessa roskaposti)
  • Whatsappilla, tekstiviestillä/puhelimitse 044 2393 975 arkisin ma-to klo 9-17, pe klo 8.30-14 (hoitojen aikana en voi vastata, laita viestiä, soitan sinulle takaisin)

Vastaanottoaikoja on pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin. Ilta-aikoja on tarjolla mutta niille on myös kysyntään. Siispä varaa omasi ajoissa!
Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ei ole vastaanottoa.

Osoite: Pallokatu 3 Pieni Eläinkauppa, edessä muutamia parkkipaikkoja

Maksutavat

  • Yleisimmät pankki- ja luottokortit
  • MobilePay
  • Käteinen
  • Huhti-kesäkuun ajan kokeilussa on klarna-lasku, lue lisää etusivun ajankohtaista-osiosta!

Varausehdot

Ajanvaraus on sopimus asiakkaan ja palvelun tarjoajan välillä.

Peruutukset: nettiajanvarauksen kautta tai viestillä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Myöhässä peruttu tai perumaton hoitoaika veloitetaan hinnaston mukaan. Saat aina vahvistuksen myös peruutuksesta. Peruutusohjeet.

Mikäli asiakas saapuu varatulle ajalle myöhässä, palvelun tarjoaja ei ole velvollinen ylittämään alkuperäistä aikataulua.

Palveluntarjoaja pyrkii ottamaan vastaan asiakkaan sovitun ajan mukaisesti mutta palvelun luoteesta johtuen aika voi olla joskus myöhässä.

Omistajan yhteystiedot ja koiran perustiedot, ajanvaraukset ja hoitomuistiinpanot tallennetaan sähköiseen Ajas-asiakashallintaohjelmaan. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisteriselosteen voit lukea tästä.

Varaamalla ajan hyväksyt edellä mainitut tietojen käsittelyn ja tallennuksen tällä sivustolla käsittellyt varausehdot.

Ohjeita asiakkaille:

Jotta hoitotilanne olisi koiran kannalta mahdollisimman rento ja rauhallinen, vastaanotolle voi tulla vain yksi henkilö koiran mukana.

Esitiedot ovat yksi hoidon kulmakivistä. Näin ollen: mikäli et itse pääse tuomaan koiraasi vastaanotolle: ota minuun yhteyttä ennakkoon tai perehdytä tilanne henkilölle, joka tuo koiran vastaanotolle (mikä on vaivana, milloin alkanut, liittyykö tapaturmaa, koiran aiempi sairaushistoria/lääkitykset, kuvantamistutkimukset jne.).

Muistathan, ettei sairasta esim. kuumeista tai vatsatautista koiraa voi tuoda vastaanotolle. Eläinlääkärin tutkimusta ja hoitoa edellyttävät oireet ja sairaudet, tartuntataudit ja infektiot tulee hoitaa ensin kuntoon ja vasta tämän jälkeen voidaan siirtyä selvittelemään lihas- ja nivelperäisiä ”jumeja”.