Naprapatia koirille

Hinnasto ja ajanvaraus:

Naprapatia koiralle 70e / hoitokerta, saman omistajan toinen koira 65e samalla käyntikerralla (hinnat sis. alv 24%)

Nettiajanvaraus
  • Nettiajanvaraus 24/7 (Varausvahvistus tulee aina sähköpostiin, tarkista tarvittaessa roskaposti)
  • Whatsappilla, tekstiviestillä/puhelimitse 044 2393 975 arkisin ma-to klo 9-17, pe klo 8.30-14 (hoitojen aikana en voi vastata, laita viestiä, soitan sinulle takaisin)

Osoite: Pallokatu 3 Pieni Eläinkauppa, edessä muutamia parkkipaikkoja
Maksutavat: käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay
Peruutukset: nettiajanvarauksen kautta tai viestillä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Myöhässä peruttu tai perumaton hoitoaika veloitetaan hinnaston mukaan. Saat aina vahvistuksen myös peruutuksesta. Peruutusohjeet.

Vastaanotto on pääsääntöisesti keskiviikkoisin. Ilta-aikoja on tarjolla mutta niille on myös kysyntään. Siispä varaa omasi ajoissa!
Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ei ole vastaanottoa.

Jotta hoitotilanne olisi koiran kannalta mahdollisimman rento ja rauhallinen, vastaanotolle voi tulla vain yksi henkilö koiran mukana. Koronavirukseen liittyviä seikkoja on käsitelty Etusivulla

Esitiedot ovat yksi hoidon kulmakivistä. Näin ollen: mikäli et itse pääse tuomaan koiraasi vastaanotolle: ota minuun yhteyttä ennakkoon tai perehdytä tilanne henkilölle, joka tuo koiran vastaanotolle (mikä on vaivana, milloin alkanut, liittyykö tapaturmaa, koiran aiempi sairaushistoria/lääkitykset, kuvantamistutkimukset jne.).

Muistathan, ettei sairasta esim. kuumeista tai vatsatautista koiraa voi tuoda vastaanotolle. Eläinlääkärin tutkimusta ja hoitoa edellyttävät oireet ja sairaudet, tartuntataudit ja infektiot tulee hoitaa ensin kuntoon ja vasta tämän jälkeen voidaan siirtyä selvittelemään lihas- ja nivelperäisiä ”jumeja”.

Omistajan yhteystiedot ja koiran perustiedot, ajanvaraukset ja hoitomuistiinpanot tallennetaan sähköiseen Ajas-asiakashallintaohjelmaan. Tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisteriselosteen voit lukea tästä.

Varaamalla ajan hyväksyt edellä mainitut tietojen käsittelyn ja tallennuksen sekä varaus- ja peruutusehdot.