Tervetuloa Napraxian podcast -osioon! Videot ja kuvat tässä somen sisällön tuotannossa ovat tuntuneet itselle jotenkin hankalalta vaihtoehdolta, mikä luultavasti johtuu siitä, etten ole oikein ikinä viihtynyt tuossa kameran etupuolella. Toisaalta tänä päivänä kaiken kiireen keskellä ihmisillä on nykyisin entistä vähemmän aikaa lukea pitkiä kirjoituksia. Niinpä ajattelin lähteä testaamaan voisiko podcast olla toimiva vaihtoehto videoille ja kirjoitetulle tekstille omassa sisällöntuotannossa. Podcastin, kun voit laittaa vaikka kävelylenkin ajaksi taustalle kuulumaan.

Toki tässä on taustatöitä tehty, mutta homma on siis kaikin puolin aivan täysin uutta minulle. Toivottavasti saan kuvion tai lähinnä äänen vähitellen rullaamaan ja tarjottua mukavia informatiivisia kuunteluhetkiä teille asiakkaille.

Päädyin aloittamaan Havaintoja hevosesta podcastilla ja sarjalla Mitä hevososteopatia on? Suosittelen kuuntelemaan sarjan järjestyksessä, koska seuraavan jakson asiat linkittyvät aina edellisissä jaksoissa käytyihin asioihin.

Tässä sarjassa käydään hieman läpi mitä kaikkea voidaan EDO-hevososteopatian keinoin hoitaa/kuntouttaa ja millaisia vaikutuksia hevosessa voidaan nähdä. Pääasiassa esimerkkitapauksena näissä on oma hevonen, joka esiintyy myös näissä sarjaan liittyvissä kuvissa. Ensimmäisessä osassa kerrotaan hieman aluksi taustaa sekä Si-nivelen vaivoista hevososteopatian näkökulmasta.
Tervetuloa avoimin mielin mukaan kuuntelemaan, sillä hevososteopatia on laaja ja äärimmäisen mielenkiintoinen kokonaisuus!