Onko hoidosta varmasti apua?

Varmaa apua on mahdotonta luvata. Olipa kyse sitten, mistä hoidosta tahansa aina hierojasta lääkäriin. Siitä huolimatta useimmat saavat helpotusta vaivoihin.
Itse aina sanonkin, että parhaani teen ja katsotaan mihin se riittää.

Kuinka voin varata tai perua hevososteopatia-ajan?

Whatsapp-, tekstiviestillä, puhelimitse 044-2393 975
Hoitotilanteiden aikana en voi vastata, jätä viesti, soitan sinulle takaisin. Pääsääntöisesti arkisin ma-to klo 9-17 ja pe klo 8.30-14.
Aikaehdotus on voimassa 24h viestin lähettämisestä, tämän jälkeen pidätän oikeuden tarjota aikaa seuraavalle.
Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Myöhässä peruttu (pois lukien akuutti sairastuminen) tai perumaton hoitoaika veloitetaan hinnaston mukaan. Saat aina vahvistuksen peruutuksesta.

Eläinlääkärissä ja kuvantamistutkimuksissa ei löytynyt syytä hevosen oireilulle, voinko silti varata hevososteopatia-ajan?

Ehdottomasti voi ja kannattaa.  Tämä on yleensä se optimaalisin tilanne hevososteopaatin käsittelyille & aktiiviselle kuntoutukselle, kun eläinlääkärin hoitoa vaativat sairauden ja rakenteelliset syyt on valmiiksi poissuljettu.

Mitä hevososteopaatti hoitaa?

Kaikkia mahdollisia toiminnallisia vaivoja, tyyppillisesti esim.:
-erilaiset kipu- ja jännitystilat (esim. selässä ja niskassa)
-puolierot liikkeessä / epäpuhdas liike
-head shaking
-käytöksen muutokset (esim. pukittelu, huonotuulisuus, passivoituminen, burn out), jotka ovat seurausta kivusta tai jännitystilasta, joka estää hevosta suorittamasta vaadittua tehtävää)
Kuuntele lisätietoja podcast-sarjastani!

Saanko ottaa hoitotilanteesta kuvan ja laittaa sen someen?

Sopiva kuvan ottohetki voidaan pyydettäessä järjestää ja samalla pidetään huoli, että tilanne on kaikille turvallinen.
Ensi sijaisesti kyseessä on hevosen hoitotilanne, jonka tulisi olla kaikkien kannalta turvallinen ja rauhallinen. Hoitotilanne ei ole sopiva hetki somettaa, joten kuvien julkaisu jne. vasta hoitotilanteen ollessa ohi. Keskity pitämään hevosta ja kuuntele ohjeita. Kännykkään/kuvaamiseen keskittyminen voi aiheuttaa vaaratilanteen sekä hevoselle, minulle että omistajalle.

Kuviin voi instagramissa voi tägätä @napraxia.hevosetkoirat

Kuinka valmistaudun hevososteopaatin käyntiin?

Samana päivänä hevosen voi kevyesti liikuttaa ennen hevososteopatiaa. Kuraiset jalat tulee pestä ennakkoon. Mikäli mahdollista vältä karvakiillotusaneita ja jouhien selvitysaineita samana päivänä ennen hevososteopatiaa.
Tallissa tulee olla riittävästi tilaa hevosen ympärillä työskentelyyn. Kottikärryt, sangot, talikot ym. jo ennakkoon pois hoitotilasta.
Omistajan tulee olla hoitotilanteessa mukana ja tarvittaessa avustajana. Ilmoitathan ennakkoon, mikäli et ole itse paikalla hoitotilanteessa, jotta voidaan kartoittaa ennakkoon hevosen esitiedot ja terveyshistoria.

Voinko liikuttaa hevostani normaalisti käsittelyn jälkeen?

Hevososteopatian jälkeen ja syytä varata hevoselle vapaaksi vähintäänkin sama ja seuraava päivä. Erityisesti ensimmäisen käsittelyn jälkeen on syytä varautua siihen, että hevonen saattaa tarvita useamman vapaapäivän käsittelyn jälkeen ja tämän jälkeen lähdetään etenemään kevyellä rasituksella. Joskus erityisen hankalissa tilanteissa voidaan tarvita jopa viikon huili, jonka jälkeen kuntouttavat toimet aloitetaan maasta käsin esimerkiksi toisen viikon ajaksi.
Tämäkin on yksilöllistä.

Mistä löydän hinnaston ja matkakulut?

Hevososteopatia 135e
Hevososteopatia uusintakäynti alle 3kk 125e
Laserhoito hevososteopatiakäynnin yhteydessä 5e (ilmoita ennakkoon, mikäli tarvetta laserille)
Matkakulut: edestakaiset kilometrit Kuopiosta, lähtöosoite Pallokatu 3
100km ilman erillistä kilometrikorvausta
101-150km 10e / talli
151-200km 15e / talli
201-250km 20e / talli
251-300km 25e / talli
301-350km 30e / talli
351-400km 35 e / talli

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Maksupääte, MobilePay ja klarna-lasku toimivat verkkoyhteyden välityksellä. Varaathan käteistä, jos tiedät, että tallinne on internetyhteyksien katvealueella.
Henkilöasiakkaat:
Yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, käteinen, huhti-kesäkuun ajan kokeilussa on klarna-lasku, lue lisää etusivun ajankohtaista-osiosta!
Yritysasiakkaat:
Yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen
Lasku, laskutuslisä: sähköposti- tai verkkolasku 3,50e / kpl, paperilasku  7e / kpl.