Hevososteopaatti Pohjois-Savossa

(Karjala, Ylä-Savo, Etelä-Savo, Kainuu sekä pohjoisempi Suomi erikseen sovittavissa)

Koiraosteopatia ja naprapatia koirille Kuopiossa

Tervehdys

jonna-marika eskelinen naprapatia koirille

Olen Jonna-Marika Eskelinen, peruskoulutukseltani naprapaatti, fysioterapeutti sekä hevos- ja koiraosteopaatti. Lisäksi olen täydennyskouluttautunut ihmisten akupunktioon ja koirien naprapatiaan. Minulla on siis laaja-alaisesti osaamista sekä hevosten, koirien että ihmisten toiminnallisten vaivojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Tämä osio sivustostani keskittyy hevosten ja koirien hoitoon liittyviin asioihin. Halutessasi pääset aloitussivun kautta siirtymään ihmisten hoidon sivustolle.

Hevososteopatia vastaanotto on pääsääntöisesti tallilla, jossa hevonen asuu. Hevososteopatian ajanvaraus, vastaanottokäytännöt ja hinnastoon.

Koirien osteopatia- ja naprapatiavastaanottoni on Kuopiossa yhteisissä tiloissa Pienen Eläinkaupan, CanisCare-koirahieronnan ja Trimmaamo Topi & Tessun kanssa Pallokatu 3. Koirien osteopatia ja naprapatiavastaanoton ajanvaraus, toimipaikkakäytännöt ja hinnasto.

Ajankohtaista

Olen suorittanut 2022 aikana Saksassa koiraosteopatian opinnot ja joulukuusta 2022 alkaen tarjolla myös koiraosteopatian palvelut.

Koirien hoidossa käytetään jatkossa AINA kuonokoppaa ja tämä on lisätty myös varausehtoihin. Kyse on työturvallisuudesta ja työkyvystä: vastaanotolla selvitellään pääasiassa kiputiloja ja tällöin myös se super kiltti ja maailman lempein koira voi reagoida kipuun reflexinomaisesti hampailla ollakseen pari sekuntia tilanteen jälkeen taas se maailman kiltein ja lempein koira.  Kuonokoppa onkin hyvä opettaa koiralle mielellään jo pennusta alkaen (samoin kuin myös kauluri!), jotta se on koiralle tuttu juttu jos / kun jotain sattuu ja erityisesti vieraat ihmiset joutuvat tekemään hoitotoimenpiteitä. Eläintenhoidon puolella olipa kyse eläinlääkäristä, trimmaajasta, koirahierojasta jne. toimitaan pääasiassa yrittäjinä, joiden elanto on kiinni siitä, että pystymme palvelua omin käsin tuottamaan. Vakuutuksista huolimatta sairastaminen on aina yrittäjille kallista, joten kuonokoppa on koiralle harmiton sekä lisäksi helppo ja edullinen keino ennaltaehkäistä turhia sairauslomia. Voit käyttää koirallasi omaa koppaa tai minun vastaanotolla löytyy lainakoppia useaa eri kokoa aina pikkukoirista rottweileriin. Kiitos ymmärryksestäsi!

Rekisteriseloste on päivitetty 28.4.2022.

Osa henkilöasiakkaista on toivonut laskutusmahdollisuutta hevosten- ja koirien hoidossa. Käytössä on toistaiseksi klarna-lasku.
Ja kuinka tämä laskutus käytännössä toimii:

  • asiakas lukee älypuhelimellaan minun puhelimesta klarnan qr-koodin (vaihtoehtoisesti lähetän maksulinkin tekstiviestillä, edelleen vaaditaan älypyhelin)
  • asiakas hyväksyy maksutapahtuman
  • laskutus ja maksu klarnan kautta klarnan ehtojen mukaisesti joko kerralla tai osissa

Voit maksaa hevosten ja koirien hoidot myös MobilePaylla

Napraxia podcast

  • Havaintoja hevosesta -sarja kertoo, mitä kaikkea EDO-hevososteopatia on ja mihin kaikkeen sillä voidaan vaikuttaa
  • Sarjan neljäs osa julkaistu 19.2.2021 ja voi kuunnella sen tästä